Wie ben ik

Mijn naam is Naima Nafzger-Beekwilder; ik ben GZ-psycholoog en psychotherapeut.  Maar ik ben ook echtgenote en moeder van twee kinderen.

Na mijn studie aan de Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg heb ik enkele jaren gewerkt binnen de zwakzinnigenzorg als persoonlijk begeleider. Vanaf 2007 tot eind 2014 ben ik werkzaam geweest bij Apanta, een middelgrote GGZinstelling. Vervolgens ben ik werkzaam geweest bij het Leefhuys, praktijk voor psychotherapie in Waalwijk waar ik de opleiding tot psychotherapeut (GIOP) heb volbracht. Naast deze werkzaam heden heb al jaren een eigen praktijk waar ik sinds januari 2018 niet alleen in de basis- maar ook in de specialistische GGZ mensen kan behandelen voor diverse problematiek.  

Ik heb onder andere mensen met angst- stemmings- en persoonlijkheidsstoornissen behandeld, maar bijvoorbeeld ook jonge moeders die last hebben van psychische klachten tijdens of na hun zwangerschap en mensen met eetproblematiek.

Het is voor mij belangrijk om mijn kennis constant te vergroten waardoor ik cliënten de beste en meest adequate hulp kan bieden. Naast de basis- en vervolgopleiding (cognitieve) gedragstherapie, heb ik de opleiding EMDR (eye movement desensitization and reprocessing) gevolgd, een manier om traumatische ervaringen sneller te verwerken, en de cursussen Schema-therapie en EFT (EmotionFocussed Therapy), cliëntgerichte psychotherapie en methode Sachse en groepspsychotherapie. 

Ik sta ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Gezondheidszorg) onder nummer 39914686525.

https://zoeken.bigregister.nl/bignummer/?bignummer=39914686525

Tevens ben ik lid van de NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie) de LVVP (Nederlands Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten) , van de Vereniging EMDR Nederland, van de NVGzP (Nederlandse Vereniging van Gz-Psychologen) en de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen (NAE), de Vereniging voor Schematherapie, de VPEP (Vereniging voor Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie) en van de VvAA.